Agenda activiteiten

Zaterdag 07 maart 2020 t.e.m. zaterdag 14 maart 2020

Booischot speelt Toneel: Aardbei of Chocolat

Al meer dan 30 jaar speelt het Booischotse toneelgezelschap toneel en dat is dit jaar niet anders. Begin maart kan je gaan kijken naar 'aardbei of chocolat', een komedie van Peter Kremel in een regie van Johan Wouters. De voorstellingen gaan door op 7, 8, 10, 13 en 14 maart, telkens om 20u in de parochiezaal van Booischot.

Tickets: € 9 bij verzekeringen PDH Groep (0477 56 44 35)

Locatie

Parochiezaal Booischot - Ter Laken 4 - 2221 Booischot

Organisatie

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Speciale promoties Check het hier