Agenda activiteiten

Zaterdag 04 januari 2020

Dansdag 2020

Op zaterdag 4 januari 2020 gaat onze jaarlijkse dansdag door. Net zoals voorbije jaren hebben we voor klein en groot verschillende workshops op het programma staan! Inschrijven kan door je workshops door te geven via info@danscentrummovere.be. Wees er tijdig bij want voor elk van onze workshops zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De workshops zijn toegankelijk voor leden maar ook voor niet-leden van Movere. Bekijk het volledige programma op www.danscentrummovere.be/dansdag.

  • Dansers van geboortejaren 2014-2015-2016: Een knotsgekke dansworkshop waarbij ballonnen de rode draad vormen voor de bewegingen en dansen.
  • Dansers van geboortejaren 2011-2012-2013: Keuze uit 3 workshops (hiphop, klassiek ballet en modern) gegeven door Chynna Verschaeren en Esther Van Loo.
  • Dansers vanaf geboortejaar 2010: Keuze uit verschillende workshops in de stijlen modern, hedendaags, partnering, hiphop, dancehall en girly hiphop. Docenten zijn Manuella Verzwyvel, Jente Witvrouwen, Freya Pauwels, Marie Kerida en Raf Van Puymbroeck.

Locatie

de Sporthal - Lostraat 48A - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Movere
Jozef Heylen
T. 0472 22 43 94
info@danscentrummovere.be
www.danscentrummovere.be

Meer over deze vereniging

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Speciale promoties Check het hier