Agenda activiteiten

Vrijdag 08 november 2019

Deze vrouw ... is uw man!

Op 8, 9, 14, 15 & 16 november (telkens om 20u) brengt Toneelkring De Berthoutzonen 'Deze vrouw ... is uw man' op de planken in de Parochiezaal van Hallaar.

Reservaties: 0479 93 38 82 (tussen 10u en 22u) of online

Locatie

Parochiezaal Hallaar - Broekstraat z/n - 2220 Hallaar

Organisatie

Toneelkring De Berthoutzonen
Hans Verschueren
info@toneelberthoutzonen.be
www.toneelberthoutzonen.be

Meer over deze vereniging

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier