Agenda activiteiten

Zaterdag 05 oktober 2019

Toneelkring Pikuurtje brengt 'ge-tic-t'

'Getict' vertelt het komische verhaal van een aantal patiënten van dokter Stern. Hij is de beroemdste en de beste psychiater ter wereld om mensen te helpen bij het controleren en overwinnen van hun tics. In zijn wachtkamer zitten Fred met zijn syndroom van Gilles de la Tourette, Mil met zijn cijfermanie, Blanche met haar smetvrees, Marie die altijd twijfeld of ze thuis alles goed heeft afgesloten en meer dan eens beroep doet op de steun van God, Viv die nooit over lijnen durft te stappen en Lili die alles, maar dan ook alles twee keer zegt. Ze wachten allemaal op een langverwachte consultatie. Wanneer dokter Stern opgehouden blijkt te zijn op de luchthaven besluiten de patiënten om zelf een groepstherapie te organiseren, met alle hilarische gevolgen vandien.

Tickets (€ 9) op www.pikuurtje.be

Wanneer?

  • zaterdag 5 oktober om 20u
  • vrijdag 11 oktober om 20u
  • zaterdag 12 oktober om 20u
  • vrijdag 18 oktober om 20u
  • zaterdag 19 oktober om 20u

Locatie

Zaal Forum - Mechelbaan 446 - 2580 Putte

Organisatie

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Speciale promoties Check het hier