Agenda activiteiten

Zondag 22 september 2019

Open-deur in het HKT

Op zondag 22 september , dus samen met het herfstfestival in de Bergstraat, zetten wij de deuren van ons theater wagewijd open: je kan dan in en uit lopen voor een rondleiding voor en achter de schermen, voor een kort stukje theater, voor een drankje ....

Locatie

Heists Kamertoneel - Kattestraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Heists Kamertoneel
Marleen Verhaegen
T. 0470 861779
info@heistskamertoneel.be
www.heistskamertoneel.be

Meer over deze vereniging

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier