Agenda activiteiten

Woensdag 18 september 2019

Fashion Show Berlaar

Een aantal dynamische handelaars uit Berlaar droomde er al langer van om samen een modeshow te organiseren. Dit jaar sloegen ze de handen in elkaar en zal de modeshow doorgaan op woensdag 18 september in Sporthal 't Stapveld (Pastorijstraat 62, Berlaar). Je krijgt er de mode voor de komende maanden te zien voor zowel dames en heren van alle leeftijden. Kleding, lingerie, schoenen, brillen en juwelen, ... het komt allemaal aan bod. Deelnemende handelaars zijn Schoenen Conny, New Trend, Lingerie Christel, Eliènne Boutique, De Zon en Oog & Uur.

Aanvangsuur: deuren om 19u, modeshow om 20u
Toegang: € 15 (incl. glaasje cava en hapjes) te verkrijgen bij de deelnemende handelaars en na de modeshow in te ruilen als waardebon (ook bij een van de deelnemende handelaars).

Locatie

Sporthal 't Stapveld - Pastorijstraat 62 - 2590 Berlaar

Organisatie

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier