Agenda activiteiten

Woensdag 18 september 2019

Fashion Show Berlaar

Een aantal dynamische handelaars uit Berlaar droomde er al langer van om samen een modeshow te organiseren. Dit jaar sloegen ze de handen in elkaar en zal de modeshow doorgaan op woensdag 18 september in Sporthal 't Stapveld (Pastorijstraat 62, Berlaar). Je krijgt er de mode voor de komende maanden te zien voor zowel dames en heren van alle leeftijden. Kleding, lingerie, schoenen, brillen en juwelen, ... het komt allemaal aan bod. Deelnemende handelaars zijn Schoenen Conny, New Trend, Lingerie Christel, Eliènne Boutique, De Zon en Oog & Uur.

Aanvangsuur: deuren om 19u, modeshow om 20u
Toegang: € 15 (incl. glaasje cava en hapjes) te verkrijgen bij de deelnemende handelaars en na de modeshow in te ruilen als waardebon (ook bij een van de deelnemende handelaars).

Locatie

Sporthal 't Stapveld - Pastorijstraat 62 - 2590 Berlaar

Organisatie

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier