Agenda activiteiten

Zaterdag 31 augustus 2019

Fietsfotozoektocht voor het gezin

In juli en augustus organiseert KWB Hallaar een fietsfotozoektocht voor het hele gezin. Je fietst over een afstand van 16 km op zoek naar tal van foto's. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 15 september om 17u30.

Locatie

Parochiezaal Hallaar - Broekstraat z/n - 2220 Hallaar

Organisatie

KWB Hallaar
Eddy Helsen
T. 0494 32 73 18
eddyhelsen@telenet.be
www.kwb-hallaar.be

Meer over deze vereniging

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Speciale promoties Check het hier