Agenda activiteiten

Zaterdag 01 mei 2021 t.e.m. zondag 19 september 2021

Toeristische Fietszoektocht

Na het succes van de fietszoektocht van vorige jaren organiseert onze Landelijke Gilde van Heist-op-den-Berg dit jaar al de 5de toeristische fietszoektocht. Opsteller Jos Wyns heeft opnieuw gezorgd voor een mooie zoektocht, met enkele historische en culturele wetenswaardigheden en bijhorende strikvragen. Deelnemen kan van 1 mei tot 19 september. Nodig alvast familie en vrienden uit om deze fietstocht richting Wiekevorst en Bruggeneinde van ongeveer 20 km samen te beleven.

Dit jaar is er ook weer een fietszoektocht voor kinderen tot 12 jaar over hetzelfde parcours!

Breng je antwoordblad binnen voor 22 september, bij Eduard Straetmans, Oude Gendarmeriestraat 67, 2220 Heist-op-den-Berg of bij Dienst Toerisme Heist-op-den-Berg, Postweg 6, 2220 Heist-op-den-Berg.De prijsuitreiking zal plaatsvinden op vrijdag 1 oktober om 19 u, in zaal Withof te Zonderschot. Iedereen die het antwoordblad binnenlevert, ontvangt een prijs, die uitsluitend op deze avond afgehaald kan worden. Er worden geen prijzen nagezonden.
 
Iedereen kan deelnemen aan deze activiteit van Landelijke Gilde Heist.
De deelnameprijs bedraagt € 5, te betalen bij het afhalen van het deelnemersformulier, dat te bekomen is op de volgende locaties:
  • Dienst Toerisme Heist-op-den-Berg, Postweg 6, Heist-op-den-Berg
  • Dagbladhandel Raf, Pastoor Mellaertsstraat 68, Heist-Goor
  • Eduard Straetmans, Oude Gendarmeriestraat 67, Heist-op-den-Berg
  • Broodjeszaak Taste It, Eugeen Woutersstraat, Heist-op-den-Berg
  • Aveve Vermeulen-Keller, Kruisstraat 9, Wiekevorst
 

Locatie

- -

Organisatie

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Shood

Soulful interior, homemade wood design & lifestyle

lees meer

Speciale promoties Check het hier