Agenda activiteiten

Zondag 14 juni 2020

Zegeltjeswandeltocht vanuit Itegem

Op zondag 14 juni organiseert WandelSportVereniging IVAS Itegem de 10de Zegeltjeswandeltocht vanuit Itegem. De wandelingen vertrekken aan de Parochiezaal van Itegem waar je tussen 7u en 15u aan een wandeling kan starten van 4, 8, 10, 13, 17, 20, 27, 33 of 42 km.

In de parochiezaal kan je nadien nog iets drinken en eten.

Inschrijving: € 1,50 voor leden en € 2 voor niet-leden.

Meer info: Johan Dierckx - 0494 42 29 18

Locatie

Parochiezaal Itegem - Schoolstraat 28 - 2222 Itegem

Organisatie

WandelSportVereniging IVAS Itegem 1059 vzw
Johan Dierckx
T. 0494 42 29 18
wsv.ivas@gmail.com
www.ivas.be

Meer over deze vereniging

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier