Sfeervolle lichtjes

Wist je dat sfeerverlichting in de tuin bijna net zo belangrijk is als het kiezen van de juiste tuinset? Overdag mogen de planten en tuinmeubelen dat wel de sfeer in de tuin bepalen, 's avonds doet de sfeerverlichting al het werk. Maak de komende zomernachten dus nog gezelliger door wat extra licht toe te voegen, met de Ligt My Table van Vincent Sheppard bijvoorbeeld.

Light My Table
Bij feestjes die een bepaalde 'je ne sais quoi' missen en wat extra aankleding kunnen gebruiken is de 'Light My Table' de redder in nood. Dit feestelijke lichtsnoer is een sfeermaker die geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik en geeft het hele jaar door een gastvrije en warme toets aan jouw eethoek. Het kleine dakje licht brengt mensen letterlijk dichter bij elkaar en creëert in een oogwenk een gezellige sfeer. Het eenvoudige ontwerp past in elke stijl en kan heel makkelijk op jouw tafel worden geklemd. Leuk om weten is dat er extra aandacht besteed wordt aan de bevestiging, zo voorkomt een lapje leer tussen de clip en het tafelblad schade bij het vastdraaien.

Vincent Sheppard
Jonge en eigentijdse meubelcollecties die beantwoorden aan alle moderne behoeften gecombineerd met kwaliteit, comfort en vakmanschap. Vincent Sheppard is een favoriet van vele interieurliefhebbers. Al sinds 1992 vervaardigen ze binnen- en buitenmeubelen met uitzonderlijk zitcomfort.

Tuinrama
Provinciebaan 69, Westmeerbeek
T 016 69 96 13
www.tuinrama.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Speciale promoties Check het hier