Het spel van licht en schaduw

Snel even verduisteren als de zon wat te hard binnen schijnt of ’s avonds als het begint te schemeren met een druk op de knop de gordijnen dicht laten gaan vanuit de zetel. De automatisatie van uw raamdecoratie, dat is puur comfort en zeker het overwegen waard als u kiest voor nieuwe gordijnen.

Bij Het Pigment vind je vouw-, paneel-, rolgordijnen en jaloezieën in allerlei materialen en kleuren die via een schakelaar of afstandsbediening in de gewenste positie gebracht kunnen worden. Is er geen elektriciteit voorzien? Geen  probleem, er bestaan ook handige batterijsystemen zodat u toch kan genieten van het comfort van een geautomatiseerd systeem.

Meer info?
Het Pigment

Mechelbaan 414, Putte
T 015 68 13 01

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier