Een leuk terras, stijlvolle oprit of mooi binnenvloertje?

Na 10 jaar in de industriële scheikunde bij Janssen Pharmaceutica, eerst in de chemische en later in de bouwtechnische afdeling, kiest Gunter Bosmans 15 jaar geleden voor een carrièrewending. Door de jaren heen heeft hij de smaak voor de bouw te pakken gekregen. Hij start zijn eigen zaak in materialen voor de buitenaanleg bij je thuis waarin hij zijn interesse voor natuurlijke materialen ten volle kan ontwikkelen en hij coördineert als fervent schaatsliefhebber de bouw van de schaatsbaan in Mechelen, die zijn vrouw Kathleen uitbaat, van A tot Z.

Gunter BosmansGunter, waarvoor kunnen we bij jou terecht?
Gunter:
Allereerst kan je hier terecht voor de aankoop van de materialen voor de buitenaanleg van je terras, oprit, … maar ook voor tegels om binnen te vloeren. Als doe-het-zelver ben je hier aan het juiste adres maar ook wanneer je de werken door ons wil laten uitvoeren en we het project van begin af aan mee mogen uitdenken. In het  Industriepark van Hulshout vind je 25.000 m² aan materialen waaronder kasseien, kleiklinkers, natuursteen, recuperatiesteen, boordstenen, … die weten te inspireren.

Je hecht ook veel belang aan de recuperatie van materialen
Gunter:
We doen ook afbraakwerken en daarvan kunnen we vaak materialen recupereren. Alles komt terug en oude materialen hebben een zekere charme waarnaar mensen  vaak op zoek zijn. Soms stoot ik bij afbraakwerken op zulke mooie materialen dat ik zelfs een beetje spijt heb als ik ze moet verkopen. In de eigen steenslijperij verwerken  we deze materialen en kunnen we ook een verouderde look aan bepaalde stenen geven. Daar komen zowel mijn materiaalkennis als de kennis die ik opdeed in de chemie  goed van pas.

Tenslotte, kan je bepaalde trends vaststellen?
Gunter:
Wat vooral opvalt is dat jonge mensen vaker kiezen voor eerder gebruikte, natuurlijke materialen. Vanuit ecologisch standpunt willen ze bewuster omgaan met materialen en er wordt dan ook vaak gekozen voor kassei of natuursteen. Er wordt ook meer en meer naar Belgische producten gegrepen, bijvoorbeeld Belgische blauwe  hardsteen, in plaats van stenen die afkomstig zijn van verre bestemmingen.

Meer weten?
Gunter Bosmans

Industriepark 2, 2235 Hulshout
0473 466 564
info@gunterbosmans.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier