Een leuk terras, stijlvolle oprit of mooi binnenvloertje?

Na 10 jaar in de industriële scheikunde bij Janssen Pharmaceutica, eerst in de chemische en later in de bouwtechnische afdeling, kiest Gunter Bosmans 15 jaar geleden voor een carrièrewending. Door de jaren heen heeft hij de smaak voor de bouw te pakken gekregen. Hij start zijn eigen zaak in materialen voor de buitenaanleg bij je thuis waarin hij zijn interesse voor natuurlijke materialen ten volle kan ontwikkelen en hij coördineert als fervent schaatsliefhebber de bouw van de schaatsbaan in Mechelen, die zijn vrouw Kathleen uitbaat, van A tot Z.

Gunter BosmansGunter, waarvoor kunnen we bij jou terecht?
Gunter:
Allereerst kan je hier terecht voor de aankoop van de materialen voor de buitenaanleg van je terras, oprit, … maar ook voor tegels om binnen te vloeren. Als doe-het-zelver ben je hier aan het juiste adres maar ook wanneer je de werken door ons wil laten uitvoeren en we het project van begin af aan mee mogen uitdenken. In het  Industriepark van Hulshout vind je 25.000 m² aan materialen waaronder kasseien, kleiklinkers, natuursteen, recuperatiesteen, boordstenen, … die weten te inspireren.

Je hecht ook veel belang aan de recuperatie van materialen
Gunter:
We doen ook afbraakwerken en daarvan kunnen we vaak materialen recupereren. Alles komt terug en oude materialen hebben een zekere charme waarnaar mensen  vaak op zoek zijn. Soms stoot ik bij afbraakwerken op zulke mooie materialen dat ik zelfs een beetje spijt heb als ik ze moet verkopen. In de eigen steenslijperij verwerken  we deze materialen en kunnen we ook een verouderde look aan bepaalde stenen geven. Daar komen zowel mijn materiaalkennis als de kennis die ik opdeed in de chemie  goed van pas.

Tenslotte, kan je bepaalde trends vaststellen?
Gunter:
Wat vooral opvalt is dat jonge mensen vaker kiezen voor eerder gebruikte, natuurlijke materialen. Vanuit ecologisch standpunt willen ze bewuster omgaan met materialen en er wordt dan ook vaak gekozen voor kassei of natuursteen. Er wordt ook meer en meer naar Belgische producten gegrepen, bijvoorbeeld Belgische blauwe  hardsteen, in plaats van stenen die afkomstig zijn van verre bestemmingen.

Meer weten?
Gunter Bosmans

Industriepark 2, 2235 Hulshout
0473 466 564
info@gunterbosmans.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier