Inspirerende interieurafdelingen

Al jarenlang is Kerkstoel Bouwmaterialen een gevestigde waarde voor iedereen die gaat (ver)bouwen. In het ruime aanbod vind je immers alles wat je nodig hebt, van ruwbouw- tot afwerkingsmaterialen. Vanaf eind maart wordt het kiezen van je materialen nog veel aangenamer want de showrooms kregen een heuse make-over. Het doel? Dat blijft wel hetzelfde,  een betaalbaar totaalgamma aanbieden waarin duurzaamheid centraal staat.

De hele interieurafdeling werd in een nieuw jasje gestoken?
Florence:
Het was inderdaad tijd voor verandering en we zetten in de nieuwe showroom dan ook extra in op beleving. Zo zal je door een demo-appartement kunnen wandelen, zal je acht gloednieuwe keukens kunnen ontdekken en in de badkamerafdeling, die we een stuk compacter en overzichtelijker gemaakt hebben, vind je heel wat opstellingen in  verschillende stijlen, van klassiek tot modern.

Wat zijn zo de opvallendste tendensen binnen de interieurafdelingen?
Florence:
Bij de vloeren blijven de grote formaten en de hout- en natuursteenimitaties het erg goed doen maar ook de retrotegels blijken populair. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke zeshoekige, geglazuurde tegeltjes die erg mooi zijn voor in de badkamer. In de keukentabletten zien we dan weer dat er vaak naar de marmerimitaties geïnformeerd wordt. In de nieuwe showroom zal je daar enkele voorbeelden van kunnen ontdekken, onder andere ook een Carrara-imitatie.

Nieuw is ook het unieke toonpark voor buitenaanleg.
Florence:
Omdat we hier in België regelmatig wel eens een plensbui over ons heen krijgen en het dan niet zo aangenaam is om materialen uit te kiezen in een buitentoonpark bedachten we een inventieve oplossing, uniek in de regio. Op de bovenverdieping van de showroom creëren we een totaal nieuw binnentoonpark waar we alle materialen voor de buitenaanleg van je tuin en woning tentoonstellen. Je zal er naast allerlei soorten verharding zoals klinkers, terrastegels, siergrind, kunstgras, … ook brievenbussen terugvinden en verschillende omheiningen om je tuin af te bakenen.

Misschien iets wat weinig mensen weten maar jullie kunnen ook goede stielmannen aanraden?
Florence:
We hebben heel goede contacten met een waaier aan stielmannen zoals aannemers voor ruwbouw, vloerders, dakwerkers, … die hier ook zelf over de vloer komen om hun materialen aan te kopen. Een win-winsituatie want daardoor kunnen we voor al onze producten betrouwbare vakmannen aanraden die de werken bij je thuis netjes kunnen uitvoeren.  Ze zijn bovendien steeds op de hoogte van de laatste nieuwigheden omdat ze hier af en toe een opleiding komen volgen waarin nieuw materialen of technieken voorgesteld worden.

Staan er nog vernieuwingen op het programma?
Florence:
Het volgende project is onze doe-het-zelf-afdeling. Daar zal het gamma sterk uitgebreid worden voor particulieren en we gaan er zorgen voor meer en betere  parkeermogelijkheden zodat je gemakkelijk even kan stoppen om snel iets op te halen.

Meer info:
Kerkstoel Bouwmaterialen

Leopoldlei 54, Heist-op-den-Berg
www.kerkstoel-bouwmaterialen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Speciale promoties Check het hier