Geef je woning de finishing touch

Na meer dan 15 jaar ervaring bij diverse schildersbedrijven besloot Kurt Crauwels in 2009 om zijn eigen bedrijf op te richten, Het Pigment. In de afgelopen 10 jaar vervoegde echtgenote Sarah de zaak als rechterhand en kleurconsulente, werd de toonzaal in het centrum van Putte geopend en het gamma werd uitgebreid met raamdecoratie, tafellinnen en tapijten. Leuk om weten is dat Kurt bij de schilder- en behangwerken zelf steeds mee op de werkvloer staat, een kwaliteitsgarantie!

't Pigment

Kleur op de muren
Een frisse, nieuwe kleur op de muren, een vrolijk motiefje of een combinatie van beiden? Kleur vervult een belangrijke rol in je woning. Sarah gaat daarom steeds mee op zoek naar de kleur die past bij de woning en uiteraard ook bij de persoonlijke smaak van de bewoners. Je bent er aan het juiste adres voor een unieke combinatie van kwaliteit, klantvriendelijkheid en een nauwkeurige en verfijnde afwerking. Nieuw in het gamma zijn ook de plinten en moluren van Orac die de kamer nog net die extra touch kunnen geven. Ze zorgen voor wat extra diepte en er kan ook indirecte verlichting in geïntegreerd worden.

Een mooi aangekleed interieur
Een klassiek of modern interieur? Een strakke of eerder warme look? De juiste raamdecoratie kleedt een woning pas echt in. “De trends in raamdecoratie zijn te vinden op twee  uitersten, enerzijds wordt vaak gekozen voor luchtige, niet al te zware ontwerpen, anderzijds zien we dat ook fluweel opnieuw aan een opmars bezig is voor een extra huiselijk gevoel,” vertelt Sarah. In het aanbod vind je vouw-, paneel- of rolgordijnen en jaloezieën in allerlei materialen en kleuren, al dan niet geautomatiseerd voor extra comfort. Ook tapijten en het juiste tafellinnen kunnen je interieur die extra touch geven. Voor alle vragen over de inkleding van je interieur ben je welkom in de toonzaal in Putte.

Het Pigment

Een foto als eyecatcher
Een kamerbrede foto weet zonder twijfel de aandacht te trekken, je kan een beeld selecteren uit een database van duizenden bestaande foto’s maar je kan er ook voor kiezen om een eigen foto om te zetten in een unieke muurdecoratie. Wist je trouwens dat je ook kan kiezen om een (eigen) foto op een rolgordijn te plaatsen?

Zelf de handen uit de mouwen steken?
Bij Het Pigment kan je ook terecht voor schildersmateriaal (verf, borstels, rollen, tape, …) als je de schilderwerken bij je thuis zelf wil uitvoeren. Verder kan je er ook voor kiezen om de bestelde raamdecoratie zelf op te hangen.

Meer info:
Het Pigment
Mechelbaan 414
2580 Putte
T 015 68 13 01

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Speciale promoties Check het hier