Een kerstgeschenk met een verhaal

Met een originele inlijsting geef je je eindejaarsgeschenken dit jaar een extra persoonlijke toets. Een foto vertelt altijd een verhaal en komt pas écht tot zijn recht in een passende kader of fotocollage. Een gezinsfoto, een leuke foto van de kleinkinderen of een werkje van een van je kinderen kan best wel eens een voltreffer zijn als cadeau voor opa of oma of wil je die ene prachtfoto liever een ereplaats geven bij je thuis?

Een origineel cadeau
Een kader met een shirt van de favoriete club van een voetballiefhebber, de lievelings-lp van een muziekliefhebber of een souvenir van op reis, … Bij Kaderke kan je echt alles laten inlijsten, het aantal mogelijkheden is eindeloos. Je kan kiezen voor fotokaders, collages, kaders op maat in alle kleuren en afmetingen, … Guy & Sofie staan steeds voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en gaan samen met jou op zoek naar een inlijsting die perfect beantwoordt aan jouw wensen. Als de keuze echt te moeilijk wordt, kan je ook altijd kiezen om iemand te verrassen met een cadeaubon, een makkelijke oplossing met een even mooi resultaat.

Een verhaal van kwaliteit & duurzaamheid
De inlijstingen van Kaderke zijn altijd van een uitstekende kwaliteit. Een slechte inlijsting waarbij uw foto bijvoorbeeld tegen het glas aanzit of niet goed werd vastgezet, kan er immers voor zorgen dat een foto of kunstwerk onherroepelijk beschadigd wordt. Wist je trouwens dat het echte vakmanschap in het verborgen gedeelte van het kader zit? Om de kwaliteit te garanderen werkt Kaderke altijd met duurzame materialen om ervoor te zorgen dat de foto of het kunstwerk dat u laat inlijsten optimaal bewaard blijft. Zo hoef je je nooit zorgen te maken.

Kleurrijke kunstwerken
Verliefde vogels, vrolijke koeien, ... De Amsterdamse kunstenares Jacqueline Schäfer maakt figuratieve beeldjes in haar eigen kenmerkende stijl waarbij ze speelse vormen en felle kleuren combineert. Omdat van elk beeld slechts een gelimiteerd aantal gemaakt wordt, haal je een uniek stuk in huis. De originele beeldjes zijn alvast ideaal als vrolijk kerstgeschenk.

Krijg een museumpas cadeau
Bij elke afgehaalde bestelling in december maak je kans op een van de vier museumpassen.
* voorwaarden in de winkel

Meer weten over Kaderke.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier