Een kerstgeschenk met een verhaal

Met een originele inlijsting geef je je eindejaarsgeschenken dit jaar een extra persoonlijke toets. Een foto vertelt altijd een verhaal en komt pas écht tot zijn recht in een passende kader of fotocollage. Een gezinsfoto, een leuke foto van de kleinkinderen of een werkje van een van je kinderen kan best wel eens een voltreffer zijn als cadeau voor opa of oma of wil je die ene prachtfoto liever een ereplaats geven bij je thuis?

Een origineel cadeau
Een kader met een shirt van de favoriete club van een voetballiefhebber, de lievelings-lp van een muziekliefhebber of een souvenir van op reis, … Bij Kaderke kan je echt alles laten inlijsten, het aantal mogelijkheden is eindeloos. Je kan kiezen voor fotokaders, collages, kaders op maat in alle kleuren en afmetingen, … Guy & Sofie staan steeds voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en gaan samen met jou op zoek naar een inlijsting die perfect beantwoordt aan jouw wensen. Als de keuze echt te moeilijk wordt, kan je ook altijd kiezen om iemand te verrassen met een cadeaubon, een makkelijke oplossing met een even mooi resultaat.

Een verhaal van kwaliteit & duurzaamheid
De inlijstingen van Kaderke zijn altijd van een uitstekende kwaliteit. Een slechte inlijsting waarbij uw foto bijvoorbeeld tegen het glas aanzit of niet goed werd vastgezet, kan er immers voor zorgen dat een foto of kunstwerk onherroepelijk beschadigd wordt. Wist je trouwens dat het echte vakmanschap in het verborgen gedeelte van het kader zit? Om de kwaliteit te garanderen werkt Kaderke altijd met duurzame materialen om ervoor te zorgen dat de foto of het kunstwerk dat u laat inlijsten optimaal bewaard blijft. Zo hoef je je nooit zorgen te maken.

Kleurrijke kunstwerken
Verliefde vogels, vrolijke koeien, ... De Amsterdamse kunstenares Jacqueline Schäfer maakt figuratieve beeldjes in haar eigen kenmerkende stijl waarbij ze speelse vormen en felle kleuren combineert. Omdat van elk beeld slechts een gelimiteerd aantal gemaakt wordt, haal je een uniek stuk in huis. De originele beeldjes zijn alvast ideaal als vrolijk kerstgeschenk.

Krijg een museumpas cadeau
Bij elke afgehaalde bestelling in december maak je kans op een van de vier museumpassen.
* voorwaarden in de winkel

Meer weten over Kaderke.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier