De Bollekeshoef

Aan de Groenstraat in Heist-Zonderschot ligt kinderboerderij ‘De Bollekeshoef’, een paradijs voor kinderen en hun (groot)ouders die op zoek zijn naar de ideale plek voor een namiddagje uit. In deze rustgevende, groene omgeving vlakbij het centrum vind je tal van knuffeldiertjes, niet-alledaagse dieren, extra veel speelruimte en een gezellig terras waar je je kan installeren voor een hapje en een drankje.

Verrassende kinderboerderij
Het uitgestrekte, afgesloten domein van De Bollekeshoef leent zich uitstekend om een gezellige namiddag te beleven of als ideale pauzestop tijdens een fietstocht. Met her en der speeltuigen is het een heerlijk plek om te ravotten en te ontdekken. Naast knuffeldiertjes zoals konijnen en cavia’s kom je er ook speciale  dierenrassen tegen uit alle uithoeken van de wereld.

Zalig genieten op het terras
Of je nu met of zonder kinderen langskomt, op de Bollekeshoef geniet je ’s middags, ’s avonds of in de namiddag van een goed glas en een lekker hapje binnen in het restogedeelte, op het overdekte terras of op het ruime zonneterras. Je kan er de hele dag door terecht voor heerlijke hoeve-ijsjes, een smakelijke spaghetti of een lekkere croque. In juni wordt de kaart zelfs nog verder uitgebreid met onder andere stoofvlees met frietjes, tomaat garnaal, …

Een beestig leuk feestje?
Kom je verjaardag vieren tussen de diertjes op De Bollekeshoef.

Meer info over De Bollekeshoef

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier