Place TO.BE voor een lekker ontbijt, lunch of etentje

Lekker gaan lunchen? ’s Avonds geen zin om te koken en op zoek naar een adresje vlakbij om te gaan eten? Bij Place TO.BE ontdek je een uitgebreide brasseriekeuken met croques, pasta’s, slaatjes, steaks, … Bovendien vallen er ook regelmatig speciale acties te ontdekken, zo bieden ze op werkdagen een lunchsteak aan met een slaatje en frietjes  voor slechts € 14. Elke 1ste woensdag van de maand smul je er scampi à volonté en elke 2de woensdag van de maand is er Fiesta Pasta en krijg je 25% korting op alle pasta’s. Trouwens, vanaf maart kan je bij Place TO.BE op zondag- en maandagochtend ook lekker ontbijten. Kortom, je vindt er een aangepaste dranken- en menukaart voor elk moment van de dag.

Meer info:
Place TO.BE

Leopoldlei 2, Heist-op-den-Berg
www.place-2be.eu

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier