Place TO.BE voor een lekker ontbijt, lunch of etentje

Lekker gaan lunchen? ’s Avonds geen zin om te koken en op zoek naar een adresje vlakbij om te gaan eten? Bij Place TO.BE ontdek je een uitgebreide brasseriekeuken met croques, pasta’s, slaatjes, steaks, … Bovendien vallen er ook regelmatig speciale acties te ontdekken, zo bieden ze op werkdagen een lunchsteak aan met een slaatje en frietjes  voor slechts € 14. Elke 1ste woensdag van de maand smul je er scampi à volonté en elke 2de woensdag van de maand is er Fiesta Pasta en krijg je 25% korting op alle pasta’s. Trouwens, vanaf maart kan je bij Place TO.BE op zondag- en maandagochtend ook lekker ontbijten. Kortom, je vindt er een aangepaste dranken- en menukaart voor elk moment van de dag.

Meer info:
Place TO.BE

Leopoldlei 2, Heist-op-den-Berg
www.place-2be.eu

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier