Delicieuze desserten

Heerlijke petit-fours, smakelijke luxe éclairs of een feestelijke taart of kerstbuche? Bij ‘By Jilke’ ben je aan het juiste adres voor al je desserts, je kan er tal van gelegenheidstaarten laten maken voor een huwelijk, babyborrel, verjaardag of voor extra zoete feestdagen en vindt er ook vrolijk versierde cakepops, cupcakes, donuts en koekjes. Speciaal voor de feestdagen stelde Jilke, die het bakken van kinds af aan meekreeg, een feestelijk assortiment desserts voor je samen die jouw feestmenu helemaal af zullen maken. Een lekkere ijstaart of een kerstbuche? Je kiest maar … Je kan jouw zoetigheden bestellen in de winkel, online in de webshop of per mail.

By Jilke
www.byjilke.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier