Delicieuze desserten

Heerlijke petit-fours, smakelijke luxe éclairs of een feestelijke taart of kerstbuche? Bij ‘By Jilke’ ben je aan het juiste adres voor al je desserts, je kan er tal van gelegenheidstaarten laten maken voor een huwelijk, babyborrel, verjaardag of voor extra zoete feestdagen en vindt er ook vrolijk versierde cakepops, cupcakes, donuts en koekjes. Speciaal voor de feestdagen stelde Jilke, die het bakken van kinds af aan meekreeg, een feestelijk assortiment desserts voor je samen die jouw feestmenu helemaal af zullen maken. Een lekkere ijstaart of een kerstbuche? Je kiest maar … Je kan jouw zoetigheden bestellen in de winkel, online in de webshop of per mail.

By Jilke
Bergstraat 27, Heist-op-den-Berg
T 015 42 31 98
www.byjilke.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier