Delicieuze desserten

Heerlijke petit-fours, smakelijke luxe éclairs of een feestelijke taart of kerstbuche? Bij ‘By Jilke’ ben je aan het juiste adres voor al je desserts, je kan er tal van gelegenheidstaarten laten maken voor een huwelijk, babyborrel, verjaardag of voor extra zoete feestdagen en vindt er ook vrolijk versierde cakepops, cupcakes, donuts en koekjes. Speciaal voor de feestdagen stelde Jilke, die het bakken van kinds af aan meekreeg, een feestelijk assortiment desserts voor je samen die jouw feestmenu helemaal af zullen maken. Een lekkere ijstaart of een kerstbuche? Je kiest maar … Je kan jouw zoetigheden bestellen in de winkel, online in de webshop of per mail.

By Jilke
Bergstraat 27, Heist-op-den-Berg
T 015 42 31 98
www.byjilke.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier