Eet je mooi

Hoorde je ooit al van beautyfood?

De uitspraak ‘Je bent wat je eet’ bestaat niet zomaar. Hetgeen je eet kan immers een impact hebben op hoe je eruit ziet. Stralender haar, een gezondere huid, … misschien vind je het antwoord eerder in je keuken dan in het medicijnkastje. Worteltjes voor een zomers tintje, noten om je gewicht op peil te houden, zalm of wilde rijst voor een zachte huid, yoghurt, kaas en amandelen voor glanzend en gezond haar. Je ziet, je hoeft niet meteen extreem rare dingen te gaan eten om er stralend uit te zien. Vul tussendoor aan met een glas water of een kopje groene thee en je begint vanzelf te stralen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur. Zowel professionele sporters als recreanten vielen voor de functionaliteit en bewegingsvrijheid die Skinfit biedt. 

lees meer

Speciale promoties Check het hier