Comfortfood voor koude dagen

Wanneer het buiten nat en donker is, geven heel wat mensen de voorkeur aan comfortfood. We geven je graag wat inspiratie die je misschien wel kan gebruiken om de komende dagen wat op te warmen ...

  • Zie je in gedachten ook al geen dampende kom soep staan? Een lekker soep verwarmt je van binnenuit dus laat de maaltijdsoepen, een lekker groentensoep of een pure winterse erwtensoep maar aanrukken. Een stukje brood dat recht uit de oven komt, een beetje boter en je krijgt de ideale lunch.
  • Niet zo makkelijk als een overschotel in de oven schuiven en nadien heerlijk genieten van dat lekker warme eten. Wat denk je bijvoorbeeld van canneloni met spekjes, spinazie en paprika overgoten met een licht kaassausje in de oven? Of mag het voor jou wat traditioneler en houd je meer van een gehaktschotel met witloof of witte kool met een laagje gegratineerde puree erop? Trouwens, met een ovenschotel maak je maar één schotel vuil en heb je dus minder afwas ... Ideaal, toch?
  • Nog zin in een dessertje met een lichte voorkeur voor chocolade? Dan is een smeuïge brownie of een chocolademoelleux waar de chocolade nog uitloopt misschien wel iets voor jou want als het koud en nat is dan mag je best wel een keertje zondigen.
  • Tenslotte een opkikkertje om 's avonds onder een dekentje op te drinken of na een lange wandeling ... Zelfgemaakte chocolademelk is helemaal niet moeilijk om te maken. Wat chocolade smelten en door warme melk roeren en klaar! Tegenwoordig heb je zelfs van die handige blokjes chocolade op een stokje om door je melk te roeren. Voor dat tikkeltje extra voeg je een vleugje kaneel toe of als het wat pittiger mag wat chilipoeder. Heerlijk!

Benieuwd? We bezorgen je graag de receptjes! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar redactie@c-life.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier