Heist Kiest!

14 oktober was de dag van de waarheid! In zo'n 300 gemeenten in Vlaanderen trokken burgers naar de stembus om een nieuw gemeentebestuur te kiezen. En dat het spannend was dat heb je ongetwijfeld op tv, radio, in de kranten en online van dichtbij kunnen volgen.

Vooraf kreeg elke lijsttrekker van de diverse Heistse partijen de kans om uiteen te zetten wat zijn partij wilde realiseren, welke hoofdthema's ze voorop wilden stellen en hoe ze de toekomst van de gemeente Heist-op-den-Berg zagen. Hier kan je alles nog eens nalezen per partij, je kan de lijsttrekker aan het woord horen en je vindt ook per partij de volledige deelnemerslijst terug inclusief de voorkeursstemmen die de kandidaten behaalden en de verkozenen voor de gemeenteraad.

De resultaten:


Bron: www.vlaanderenkiest.be

Zetelverdeling:

Bron: www.vlaanderenkiest.be

Heistse partijen (volgorde volgens lijstnummer)

NVA CD&V Groen
Vlaams Belang open VLD eta
PVDA Pro Heist

Anders & Beter

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier