Heist Kiest!

14 oktober was de dag van de waarheid! In zo'n 300 gemeenten in Vlaanderen trokken burgers naar de stembus om een nieuw gemeentebestuur te kiezen. En dat het spannend was dat heb je ongetwijfeld op tv, radio, in de kranten en online van dichtbij kunnen volgen.

Vooraf kreeg elke lijsttrekker van de diverse Heistse partijen de kans om uiteen te zetten wat zijn partij wilde realiseren, welke hoofdthema's ze voorop wilden stellen en hoe ze de toekomst van de gemeente Heist-op-den-Berg zagen. Hier kan je alles nog eens nalezen per partij, je kan de lijsttrekker aan het woord horen en je vindt ook per partij de volledige deelnemerslijst terug inclusief de voorkeursstemmen die de kandidaten behaalden en de verkozenen voor de gemeenteraad.

De resultaten:


Bron: www.vlaanderenkiest.be

Zetelverdeling:

Bron: www.vlaanderenkiest.be

Heistse partijen (volgorde volgens lijstnummer)

NVA CD&V Groen
Vlaams Belang open VLD eta
PVDA Pro Heist

Anders & Beter

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier