Heist Kiest!

14 oktober was de dag van de waarheid! In zo'n 300 gemeenten in Vlaanderen trokken burgers naar de stembus om een nieuw gemeentebestuur te kiezen. En dat het spannend was dat heb je ongetwijfeld op tv, radio, in de kranten en online van dichtbij kunnen volgen.

Vooraf kreeg elke lijsttrekker van de diverse Heistse partijen de kans om uiteen te zetten wat zijn partij wilde realiseren, welke hoofdthema's ze voorop wilden stellen en hoe ze de toekomst van de gemeente Heist-op-den-Berg zagen. Hier kan je alles nog eens nalezen per partij, je kan de lijsttrekker aan het woord horen en je vindt ook per partij de volledige deelnemerslijst terug inclusief de voorkeursstemmen die de kandidaten behaalden en de verkozenen voor de gemeenteraad.

De resultaten:


Bron: www.vlaanderenkiest.be

Zetelverdeling:

Bron: www.vlaanderenkiest.be

Heistse partijen (volgorde volgens lijstnummer)

NVA CD&V Groen
Vlaams Belang open VLD eta
PVDA Pro Heist

Anders & Beter

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier