Heist Loopt Warm

Donderdagavond 13 december zal de temperatuur in Heist-centrum een aantal graden stijgen want die avond loopt Heist warm! Na een succesvolle eerste editie vorig jaar zal er ook dit jaar weer gelopen en gewandeld worden voor het goede doel. Lichtjes, animatie, drankjes … draag jouw steentje bij terwijl je aan je conditie werkt en van de gezellige wintersfeer geniet.

Hoe meer lichtjes, hoe meer vreugde
Het pittige maar haalbare parcours van 2,7 km leidt je door het centrum van Heist-op-den-Berg. Start en aankomst zijn voorzien op het ‘Gouden Kruispunt’ t.h.v. Winterbar Moose waar je vrij kan starten tussen 19u en 20u. Onderweg kom je heel wat uitdagingen, verrassingen en sfeervolle verlichting tegen. Het parcours wordt ook mee ingekleed door Heistse bedrijven die een deel van het parcours ‘sponsoren’ en warm zullen aankleden. Dat het een gezellige boel zal worden staat vast en extra gezellig wordt het als iedereen lichtjes en fluorescerende kledij meeneemt om de donkere avond op te vrolijken.

Heist verenigt zich voor het goede doel
Heist Loopt Warm! verenigt alle Heistse initiatieven ten voordele van De Warmste Week. De opbrengsten gaan naar een nationaal en een lokaal goed doel. Nationaal werd er  gekozen voor Make a Wish Belgium en lokaal gaat de opbrengst naar Festival Special, een niet te missen evenement voor personen met een verstandelijke beperking dat zal  doorgaan in Heist-op-den-Berg op donderdag 13 juni 2019. Met een minimum van € 5 per ronde start je aan deze gezellig warme loop- en wandeltocht. Uiteraard kan je de inzet per ronde verhogen, telkens met een veelvoud van 5, en je kan ook meerdere rondes afleggen. Ook sympathisanten zijn van harte welkom om de sfeer rond het parcours op te snuiven!

Live op Radio Christina
Heist Loopt Warm zal live uitgezonden worden op Radio Christina. Tussen 18 en 22 uur zal je hier de ideale deuntjes horen die de lopers extra zullen aanmoedigen en er zullen ook live-interventies vanop het parcours te horen zijn. Organisatoren, deelnemers, sympathisanten, … ze komen allemaal aan het woord. Je hoort de uitzending rechtstreeks op het parcours en uiteraard kan je ook thuis afstemmen op deze Heist Loopt Warm-special op 106.1FM of online op www.christina.be.

Warme vrijwilligers gezocht!
Wil je mee de handen uit de mouwen steken om het parcours mooi aan te kleden? Overdag leggen we het nodige klaar en vanaf 18u gaan we in sneltempo lichten plaatsen, kaarsen aansteken, … zodat alles klaar is om 19u om het startschot te geven!
inschrijvingen@heistlooptenzingt.be

Meer info: www.heistlooptwarm.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier