Winter in Heist

It’s the most wonderful time of the year … In december wordt het weer extra gezellig in de Bergstraat. Verwacht je aan betoverende kerstlichtjes, sfeervolle kerstdeuntjes en gezellige kerstkraampjes. Kortom, de ideale setting om op zoek te gaan naar de ideale feestoutfit en de perfecte cadeaus voor de feestdagen.

Sfeerweekends
De cadeautjesjacht wordt nog een stuk leuker tijdens de sfeerweekends in de Bergstraat. Die weekends kan je ook op zondagnamiddag terecht bij de Bergstraathandelaars. De sfeerweekends starten dit jaar tijdens het kerstmarktweekend op zaterdag 15 en zondag 16 december. Ook op 22 & 23 en 29 & 30 december kan je nog naar hartenlust komen shoppen in de Bergstraat.

Kerstmarkt
De Heistse kerstmarkt strijkt op zaterdag 15 en zondag 16 december neer op het Cultuurplein met tal van originele cadeautjes, jenevertjes en een flinke portie gezelligheid. Je slentert er langs tientallen kraampjes, kan er proeven van allerlei artisanale lekkernijen en snuisteren tussen talrijke hebbedingetjes. En pauzeren? Dat doe je gewoon aan een van de vele drank- en eetstandjes of op het winterterras.

Magische kerstanimatie
Lichtshows, steltlopers, vuuracts, de kerstdixielandband, een ritje in een verwenarrenslee, … Op 15 & 16 december wordt Heistcentrum betoverd door een flinke lading kerstmagie.  Ook de kerstman komt langs met heel wat cadeautjes. Op het winterterras zorgen Brassband Heist, Ofkoors, Koninklijke Harmonie Rust Roest en Music for you voor de muzikale  noot.

Christmas in the Sky
Op zaterdag 15 december komt Radio 2 naar Heist-op-den-Berg met de ‘1000 Klassiekers on tour’. Vanop de kerstmarkt worden de 1000 klassiekers live uitgezonden en er komen enkele bekende gasten mee, ook de kerstman komt langs en er wordt extra animatie voorzien. Een hele namiddag lang maak je ook kans om mee de lucht in te gaan met  ‘Christmas in the sky’. Kom ter plaatse op de Radio 2 1000 klassiekers stemmen en je maakt kans op een zitje in de Dinner in the Sky, een ritje van ongeveer 20 minuten waarbij je  een prachtig zicht krijgt over Heist-op-den-Berg vanop een hoogte van 50m.

Nieuwjaarsdrink
Op zondag 6 januari kan je in de namiddag terecht in een verkeersvrije Bergstraat voor de eerste winterkoopjes. Na het shoppen kan je mee klinken op het nieuwe jaar tijdens de  nieuwjaarsdrink van de gemeente die naar goede gewoonte doorgaat op het Cultuurplein.

winter in Heist

Het volledige winterprogramma ondek je op www.winterinheist.be
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier