Feestelijke kapsels waarmee je straalt

Tijdens de lente- en zomermaanden wordt er heel wat gefeest! Omwille van het mooie weer worden in deze periode heel wat feestjes gepland. Trouwfeesten, communie- en lentefeesten, … dagen waarop iedereen er op z’n best wil uitzien en dan moet het totaalplaatje kloppen natuurlijk. Een mooie outfit is de basis maar uiteraard hoort daar ook een mooi kapsel en make-up bij. De Hoofdzaak doet je stralen!

Prinsessenkapsels
Een kappersbeurt maakt de dag van het communie- of lentefeest nog wat specialer want de gedaanteverwisseling voor de spiegel maakt de kindjes vaak euforisch. De meisjes laten hun haren voor de gelegenheid graag opsteken of invlechten zodat ze zich als een prinsesje kunnen voelen. Ook wie trouwplannen heeft wil er op de grote dag stralend uitzien. Een mooi opsteekkapsel, krullen, ingenieus ingevlochten haar, … De Hoofdzaak voorziet een all-in pakket met enkele testversies waarbij zowel je kapsel als make-up verzorgd worden.

Iedereen moet kunnen stralen
De Hoofdzaak begeleidt mensen met haarproblemen optimaal. Dun haar, kale plekken of haaruitval? Samen met jou gaan ze op zoek naar de ideale pruik die past bij je  persoonlijkheid en binnen je budget of naar haarstukjes die je haar wat meer volume geven of kale plekjes kunnen camoufleren. De nieuwste technieken worden er  gecombineerd met een luisterend oor zodat je je comfortabel voelt en zonder enige druk de nodige vragen kan stellen.

Aandacht voor het milieu
De hoeveel plastic in de oceanen is schrijnend en vormen een grote bedreiging voor de dieren die er leven maar ook voor het milieu. Kevin Murphy wil zich inzetten voor deze  problematiek en maakt sinds kort verpakkingen uit gerecycleerd plastic dat afkomstig is uit de oceaan. Daarmee is dit merk met kwalitatieve haarverzorgingsproducten het  eerste beautymerk dat zich hier specifiek voor inzet. De Hoofdzaak deelt die bezorgdheid voor het milieu en juicht de initiatieven van Kevin Murphy dan ook toe. Nog leuk om  weten is dat alle producten ook parabeenvrij zijn en dat deze, noch de ingrediënten ervan, getest worden op dieren.

Modieuze bescherming tegen de zon
De superzachte mutsjes en sjaaltjes van Rosette la Vedette en Christine Headwear zijn er voor diegenen die er niet voor kiezen om hun haar te verliezen maar er wel voor  kiezen om er goed uit te zien. De zachte, luchtdoorlatende en ademende materialen zijn uiterst geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Met de zonnige maanden in aantocht is  het leuk om weten dat deze accessoires je hoofdhuid en haar beschermen tegen de zon, ook ideaal dus voor mensen met dun en fijn haar.

Meer info?
De Hoofdzaak

Kerkstraat 57, Hulshout
T 015 22 19 49 (kapsalon)
T 0496 21 22 32 (pruikeninstituut)

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier