Feestelijke kapsels waarmee je straalt

Tijdens de lente- en zomermaanden wordt er heel wat gefeest! Omwille van het mooie weer worden in deze periode heel wat feestjes gepland. Trouwfeesten, communie- en lentefeesten, … dagen waarop iedereen er op z’n best wil uitzien en dan moet het totaalplaatje kloppen natuurlijk. Een mooie outfit is de basis maar uiteraard hoort daar ook een mooi kapsel en make-up bij. De Hoofdzaak doet je stralen!

Prinsessenkapsels
Een kappersbeurt maakt de dag van het communie- of lentefeest nog wat specialer want de gedaanteverwisseling voor de spiegel maakt de kindjes vaak euforisch. De meisjes laten hun haren voor de gelegenheid graag opsteken of invlechten zodat ze zich als een prinsesje kunnen voelen. Ook wie trouwplannen heeft wil er op de grote dag stralend uitzien. Een mooi opsteekkapsel, krullen, ingenieus ingevlochten haar, … De Hoofdzaak voorziet een all-in pakket met enkele testversies waarbij zowel je kapsel als make-up verzorgd worden.

Iedereen moet kunnen stralen
De Hoofdzaak begeleidt mensen met haarproblemen optimaal. Dun haar, kale plekken of haaruitval? Samen met jou gaan ze op zoek naar de ideale pruik die past bij je  persoonlijkheid en binnen je budget of naar haarstukjes die je haar wat meer volume geven of kale plekjes kunnen camoufleren. De nieuwste technieken worden er  gecombineerd met een luisterend oor zodat je je comfortabel voelt en zonder enige druk de nodige vragen kan stellen.

Aandacht voor het milieu
De hoeveel plastic in de oceanen is schrijnend en vormen een grote bedreiging voor de dieren die er leven maar ook voor het milieu. Kevin Murphy wil zich inzetten voor deze  problematiek en maakt sinds kort verpakkingen uit gerecycleerd plastic dat afkomstig is uit de oceaan. Daarmee is dit merk met kwalitatieve haarverzorgingsproducten het  eerste beautymerk dat zich hier specifiek voor inzet. De Hoofdzaak deelt die bezorgdheid voor het milieu en juicht de initiatieven van Kevin Murphy dan ook toe. Nog leuk om  weten is dat alle producten ook parabeenvrij zijn en dat deze, noch de ingrediënten ervan, getest worden op dieren.

Modieuze bescherming tegen de zon
De superzachte mutsjes en sjaaltjes van Rosette la Vedette en Christine Headwear zijn er voor diegenen die er niet voor kiezen om hun haar te verliezen maar er wel voor  kiezen om er goed uit te zien. De zachte, luchtdoorlatende en ademende materialen zijn uiterst geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Met de zonnige maanden in aantocht is  het leuk om weten dat deze accessoires je hoofdhuid en haar beschermen tegen de zon, ook ideaal dus voor mensen met dun en fijn haar.

Meer info?
De Hoofdzaak

Kerkstraat 57, Hulshout
T 015 22 19 49 (kapsalon)
T 0496 21 22 32 (pruikeninstituut)

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

de Verwant

Lekker en sfeervol

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Speciale promoties Check het hier