Straal op elke leeftijd

Vanaf je 30ste beginnen de eerste tekenen van huidveroudering. De eerste fijne lijntjes worden zichtbaar en geleidelijk aan begin je ook volume te verliezen waardoor je huid wat kan gaan hangen. Iedereen wil er goed blijven uitzien, ongeacht de leeftijd en af en toe mag de natuur een handje geholpen worden.

Wil je meer weten over de behandelingen die mogelijk zijn om rimpeltjes terug te dringen, terug wat meer volume te creëren en je huid weer te doen stralen? Dan kan je op  donderdag 9 mei om 19u30 terecht in Cultuurcentrum Zwaneberg voor een infoavond van Cosmedics, kliniek voor huid, lichaam en haar. Inschrijven is niet nodig maar wie zijn naam vooraf doorgeeft ontvangt een geschenkje op de avond zelf.

Meer info?
Cosmedics

Boudewijnlaan 18, Heist-op-den-Berg
T 0470 08 733 33

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier