Straal op elke leeftijd

Vanaf je 30ste beginnen de eerste tekenen van huidveroudering. De eerste fijne lijntjes worden zichtbaar en geleidelijk aan begin je ook volume te verliezen waardoor je huid wat kan gaan hangen. Iedereen wil er goed blijven uitzien, ongeacht de leeftijd en af en toe mag de natuur een handje geholpen worden.

Wil je meer weten over de behandelingen die mogelijk zijn om rimpeltjes terug te dringen, terug wat meer volume te creëren en je huid weer te doen stralen? Dan kan je op  donderdag 9 mei om 19u30 terecht in Cultuurcentrum Zwaneberg voor een infoavond van Cosmedics, kliniek voor huid, lichaam en haar. Inschrijven is niet nodig maar wie zijn naam vooraf doorgeeft ontvangt een geschenkje op de avond zelf.

Meer info?
Cosmedics

Boudewijnlaan 18, Heist-op-den-Berg
T 0470 08 733 33

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier