Kies voor extra me-time met individuele coaching

Gaat het verlies van kilo’s ervoor zorgen dat je gemotiveerder naar je werk trekt? Zorgt regelmatig sporten ervoor dat je je beter in je vel gaat voelen? Misschien wel, misschien ook niet. Tijdens individuele begeleidingssessies ga je met een ervaren coach aan de slag om je persoonlijke werkpunten aan te pakken. “Het coachen van mensen is puur vakmanschap,” vertelt Hans, “Een goede personal coach onderscheidt zich dan ook door een grondige opleiding, kan verantwoording afleggen voor zijn manier van werken en geeft advies op maat.”

Begeleiding op maat
Een haat-liefdeverhouding met eten, werken aan je conditie, een strakker lichaam, nood aan ontspanning of zelfs aan een totale ommekeer in je leven, …? Iedereen is anders, gelukkig maar! Dat houdt echter wel in dat iedereen zich andere doelen stelt en dat ook de weg om die doelen te bereiken nooit identiek is. Bij De Studio is het niet belangrijk hoe sterk, snel of goed je wel bent, ze gaan samen met jou op zoek naar de aanpak die je op het lijf geschreven is. Ze gaan prat op een kwalitatieve begeleiding en vertrekken daarbij  altijd vanuit een wetenschappelijk kader. Die wetenschappelijk insteek wordt gecombineerd met de jarenlange ervaring uit de praktijk.

De juiste doelen vooropstellen
In aanloop naar de zomer heb jij misschien enkele doelen voor ogen. Een doel vooropstellen is een ding, dat doel behalen is wat anders en daar kan je misschien wel wat hulp bij  gebruiken. Tijdens een eerste gesprek leren we je wat beter kennen zodat we op basis daarvan net die doelen voorop kunnen stellen die voor jou de juiste zijn. Bij De Studio vind je een multidisciplinair team van bewegingscoaches, vitaliteitstherapeuten, diëtisten, stress- en burn-outcoaches, … Ideaal, want daardoor kan je er terecht voor een optimale en gerichte begeleiding op maat. Samen met jouw leggen ze de puzzel en gaan ze op zoek naar effectieve oplossingen die bij je passen. Als je bijvoorbeeld niet graag kookt dan heeft het immers geen zin om de hele zondag in de keuken te gaan staan om de maaltijden van de komende week voor te bereiden. Daar ga je echt niet gelukkiger van worden. Wat dan  wel werkt? Dat ontdek je samen met De Studio.

Als de basis goed zit, dan is de eerste stap gezet. Maak een vrijblijvende afspraak bij De Studio en ga samen aan de slag!

Meer info: De Studio

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier