Een unieke shoppingbeleving

Zonder zorgen, tijdsdruk of verplichtingen kleding uitzoeken en passen in een gezellige setting en gemoedelijke sfeer? Het kan zelfs bij je thuis en dan wordt het meteen ook een leuke avond met familie en vrienden. Els Michiels, vroeger een van de drijvende krachten bij Drukkerij Michiels, zorgt voor een unieke shoppingbeleving met Elsa@Home.

Carrièreswitch
Els:
Stilzitten is niets voor mij en na de overname van de drukkerij had ik nood aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden in het homeshopping concept. Als mama van drie kinderen met een drukke job was een keertje fatsoenlijk gaan shoppen bijna onmogelijk. Het ontbrak me altijd aan tijd om tijdens de gewoonlijke openingsuren in een kledingwinkel te geraken en op mijn gemakje nieuwe kleding uit te zoeken. Vaak moest ik vaak de dag voor een feestje nog snel een outfit gaan kopen. Vandaar het idee van ‘private home shopping’

Privé shoppen bij je thuis of op locatie
Els:
Wil je een shoppingmoment organiseren? Dan prikken we gewoon een datum en de rest volgt vanzelf. We brengen de collectie naar je thuis, je zorgt voor wat hapjes en drankjesen nodigt vrienden, familie, collega’s en buren uit voor een gezellige shoppingervaring in een ongedwongen sfeer. Heb je te weinig plaats of zit je thuis liever niet met te veel  rompslomp maar wil je wel eens genieten van zo’n gemoedelijk shoppingmoment met bekenden dan hebben we ook een alternatief voor jou. Je kan je privé shopping ook in onze gezellige verkoopsruimte in Booischot laten doorgaan en dan hoef je zelf niets te doen, op het uitnodigen van je medeshoppers na natuurlijk. Het leuke is dat je shopt met allemaal  bekenden die je hun ongezouten mening kunnen geven.

Dameskleding voor alle leeftijden
Els:
In de collectie is voor ieder wat wils te vinden met betaalbare kleding van heel wat verschillende merken die van stijl sportief, klassiek, Scandinavisch en elegant oogt met hier en daar wat stoerdere stuks. Naast kleding wordt de collectie ook steeds aangevuld met accessoires zodat je naar hartenlust kan mixen en matchen.

Tweemaandelijkse pop-up store
Els:
Om de twee maanden kan je in de pop-up store in Booischot de nieuwe collecties en het concept komen ontdekken. Je kan dan telkens tussen 16 en 22 uur een kijkje komen  nemen en wie weet krijg je de smaak dan wel te pakken om eens een pop-up store bij je thuis te organiseren. Alle data vind je telkens op de website of via social media.

Elsa@Home
els@elsa-home.be
www.elsa-home.be
0475 373 371
Kleine Steenweg 34, 2221 Booischot

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier