Klassiekers die het altijd goed doen

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht doe je bij Boexstaens, op de hoek van de Bergstraat en de Leopoldlei, altijd leuke ideeën op voor je eindejaarscadeautjes. Want geef toe, met een juweel of horloge doe je toch iedereen een plezier! Ook voor de finishing touch van je feestoutfit vind je hier ongetwijfeld iets naar jouw smaak en dat in alle prijsklassen. Maak je keuze uit het grote aanbod horloges en ontdek er heel wat mooie juwelen. Naast de collecties van Twice as Nice, waarin je voornamelijk mooie basisstukken vindt, ontdek je hier ook uniekere juwelen van bijvoorbeeld ‘Zinzi’ die er uit springen met wat meer kleur en edelstenen of het merk ‘Onno’ dat er misschien wat robuuster uitziet maar tegelijkertijd ook uiterst stijlvol oogt. Kortom, je vindt hier het perfecte juweel voor elke gelegenheid!

Meer info over Boexstaens uurwerken - juwelen

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Speciale promoties Check het hier