Klassiekers die het altijd goed doen

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht doe je bij Boexstaens, op de hoek van de Bergstraat en de Leopoldlei, altijd leuke ideeën op voor je eindejaarscadeautjes. Want geef toe, met een juweel of horloge doe je toch iedereen een plezier! Ook voor de finishing touch van je feestoutfit vind je hier ongetwijfeld iets naar jouw smaak en dat in alle prijsklassen. Maak je keuze uit het grote aanbod horloges en ontdek er heel wat mooie juwelen. Naast de collecties van Twice as Nice, waarin je voornamelijk mooie basisstukken vindt, ontdek je hier ook uniekere juwelen van bijvoorbeeld ‘Zinzi’ die er uit springen met wat meer kleur en edelstenen of het merk ‘Onno’ dat er misschien wat robuuster uitziet maar tegelijkertijd ook uiterst stijlvol oogt. Kortom, je vindt hier het perfecte juweel voor elke gelegenheid!

Meer info over Boexstaens uurwerken - juwelen & Twice as Nice
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier