Er hangt wat in de lucht ...

Heb je dit jaar ook weer prijs? Niezen, snotteren, jeukende ogen, … er hangen pollen in de lucht en die zorgen ervoor dat mensen die last hebben van hooikoorts weer een minder leuke periode doormaken. Pollen kan je helaas niet vermijden maar wist je dat je allergie en irritatie op een doeltreffende manier kan aanpakken met  natuurlijke middelen? Bij Barnature vind je producten zoals bijvoorbeeld Allargem en Hooyfree die de ongemakken van allergie weten te verlichten. En tenslotte  misschien nog dit: droog je was binnen, houd deuren en ramen dicht en draag een zonnebril zodat de pollen minder makkelijk in je ogen vliegen.

Meer info: Barnature

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

de Verwant

Lekker en sfeervol

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier