Er hangt wat in de lucht ...

Heb je dit jaar ook weer prijs? Niezen, snotteren, jeukende ogen, … er hangen pollen in de lucht en die zorgen ervoor dat mensen die last hebben van hooikoorts weer een minder leuke periode doormaken. Pollen kan je helaas niet vermijden maar wist je dat je allergie en irritatie op een doeltreffende manier kan aanpakken met  natuurlijke middelen? Bij Barnature vind je producten zoals bijvoorbeeld Allargem en Hooyfree die de ongemakken van allergie weten te verlichten. En tenslotte  misschien nog dit: droog je was binnen, houd deuren en ramen dicht en draag een zonnebril zodat de pollen minder makkelijk in je ogen vliegen.

Meer info: Barnature

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier