Er hangt wat in de lucht ...

Heb je dit jaar ook weer prijs? Niezen, snotteren, jeukende ogen, … er hangen pollen in de lucht en die zorgen ervoor dat mensen die last hebben van hooikoorts weer een minder leuke periode doormaken. Pollen kan je helaas niet vermijden maar wist je dat je allergie en irritatie op een doeltreffende manier kan aanpakken met  natuurlijke middelen? Bij Barnature vind je producten zoals bijvoorbeeld Allargem en Hooyfree die de ongemakken van allergie weten te verlichten. En tenslotte  misschien nog dit: droog je was binnen, houd deuren en ramen dicht en draag een zonnebril zodat de pollen minder makkelijk in je ogen vliegen.

Meer info: Barnature

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier