Nieuws uit de regio

02-11-2018 - Hallaar

Elke avond een babysit

Toneelkring De Berthoutzonen uit Hallaar koos voor hun nieuwste productie voor een actueel onderwerp: ‘Het jaar van de kat’ gaat over inbrekers die de regio onveilig maken.

In de parochiezaal aan de Broekstraat achter de kerk, brengen ze het verhaal van een verzekeringsinspecteur in wiens huis wordt ingebroken door ‘de kat’, een aalgladde dief die de schrik is van de brave burgers. “Het theaterdecor is een wereld op zich en de mensen die er in optreden, dragen een stukje van die wereld in zich”, aldus de schrijver van het stuk, Sylvain Luyckx uit St.Gillis Waas. “Ik streef ernaar een stukje van die bij momenten complexe realiteit uit te beelden. De clash tussen karakters is nu eens ontroerend en dan weer pijnlijk ondanks de humor”,

Op de planken ziet Dirk Anthonis, Steffi De Cnodder, Joost Van Nuffelen, Monica Van Herrewege, Els Uyttersprot, Tim Van Bael, Els Van Bael en Ann Beeck. Opvallend is dat Steffi en Tim een koppel zijn met 2 kindjes. Die moesten dus voor elke repetitie en voorstelling een babysit inhuren. Gelukkig brengt een goede oma dan de oplossing.  De regie is in handen van Carolien Milis, in het dagelijks leven godsdienstlerares in het Heistse atheneum.

Opvoeringen op vrij 9/11 - zat 10/11 - don 15/11 - vrij 16/11 - zat 17/11  telkens om 20u. Reservatie bij Cynthia Van den Brande - 0479 93 38 82 (tussen 10u & 22u) of online op www.toneelberthoutzonen.be

 

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier