Nieuws uit de regio

02-11-2018 - Hallaar

Elke avond een babysit

Toneelkring De Berthoutzonen uit Hallaar koos voor hun nieuwste productie voor een actueel onderwerp: ‘Het jaar van de kat’ gaat over inbrekers die de regio onveilig maken.

In de parochiezaal aan de Broekstraat achter de kerk, brengen ze het verhaal van een verzekeringsinspecteur in wiens huis wordt ingebroken door ‘de kat’, een aalgladde dief die de schrik is van de brave burgers. “Het theaterdecor is een wereld op zich en de mensen die er in optreden, dragen een stukje van die wereld in zich”, aldus de schrijver van het stuk, Sylvain Luyckx uit St.Gillis Waas. “Ik streef ernaar een stukje van die bij momenten complexe realiteit uit te beelden. De clash tussen karakters is nu eens ontroerend en dan weer pijnlijk ondanks de humor”,

Op de planken ziet Dirk Anthonis, Steffi De Cnodder, Joost Van Nuffelen, Monica Van Herrewege, Els Uyttersprot, Tim Van Bael, Els Van Bael en Ann Beeck. Opvallend is dat Steffi en Tim een koppel zijn met 2 kindjes. Die moesten dus voor elke repetitie en voorstelling een babysit inhuren. Gelukkig brengt een goede oma dan de oplossing.  De regie is in handen van Carolien Milis, in het dagelijks leven godsdienstlerares in het Heistse atheneum.

Opvoeringen op vrij 9/11 - zat 10/11 - don 15/11 - vrij 16/11 - zat 17/11  telkens om 20u. Reservatie bij Cynthia Van den Brande - 0479 93 38 82 (tussen 10u & 22u) of online op www.toneelberthoutzonen.be

 

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier