Nieuws uit de regio

30-10-2018 - Itegem

Op zoek naar een lief in Heist?

Enkele romantische zielen van Korfbalclub Joki organiseren op vrijdag 9 november een ‘Speed-date’ in de parochiezaal van Itegem aan de Schoolstraat. “Het concept is simpel”, zegt de bedenker, kapper Dimitri Belmans, “Na een korte uitleg om 20 u heb je vanaf 20.30 u de tijd om jouw perfecte match te vinden aan de hand van verschillende dates van 5 minuten.” Collega-organisatoren Glenn Verbeeck, Marjolein Put, Lisa Vloegberghs en Leen Van den Broeck zorgen voor een leuke setting die een beetje romantiek uitstraalt. “Ik babbel in mijn salon veel met vrouwen én mannen die graag (opnieuw) iemand willen ontmoeten. Mensen uit de regio rijden niet naar Leuven of Antwerpen voor een speeddate, maar de gemoedelijkheid van de eigen regio verlaagt misschien de drempel” aldus Dimi. De Speed date is voorbehouden voor singles van minstens 21 jaar. Als je inschrijft via heistspeeddate@gmail.com krijg je een formuliertje waarop je enkele gegevens moet vermelden, zodat op voorhand al een selectie kan worden gemaakt. Vooral mannen blijken nog een beetje schroom te hebben en worden aangemoedigd om hun kandidatuur te stellen.

Vanaf 23 u is er in de parochiezaal een afterparty met ‘Roosters at dawn’ waar je nog kan bijpraten

 

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier