Nieuws uit de regio

20-10-2018 - Heist-Goor

Nog meer komedianten in Heist

Fanfare De Vrije Eendracht heeft al enkele jaren de geest gegeven, ook al omdat zij, na een brand, niet meer over een eigen lokaal beschikte. In de schoot van de fanfare was er echter ook een toneelvereniging die meer dan 30 jaar lang, speelde t.v.v. de moedermaatschappij. En voor enkele Itegemse acteurs kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Als 15de theatergezelschap van Heist-op-den-Berg gaan ze  op zelfstandige basis verder als ‘Theater Opnieuw’. Ze haalden ze met hun eerste productie al 700 toeschouwers in hun nieuwe thuishaven, zaal Ter Molen aan de Pastoor Mellaertsstraat in Heist-Goor. Gesterkt door dat succes brengen ze binnenkort al een nieuw toneelstuk: Ontkoppeld, een woordkomedie van Neil Simon in een regie van Liljan Verstraeten. Zes vriendinnen komen iedere vrijdagavond samen om Trivial Pursuit te spelen met chips en nootjes, rode wijn en cognac. Het  gekscheren,  roddelen en zelfs de wereldproblemen zijn niet ver weg. Als Betty opeens niet komt opdagen en twee aantrekkelijke Spaanse broers zich aanbieden, zijn de lachsalvo’s niet te vermijden.

Op de planken: Christel Bellens – Nikol Verstraeten – Lea Witvrouwen – Nathalie Lieckens – Karin de Boer – Monique Van Hoof – Guy Heylen – Stijn Van den Bosch

Opvoeringen op 26, 27 en 31 oktober en op 2 en 3 november, telkens om 20 u. Kaarten reserveren aan 9 euro op 0494 15 06 45 (iedere werkdag tussen 18 en 20 u) www.theateropnieuw.be

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier