Nieuws uit de regio

07-10-2018 - Grasheide

Den Halve van de Geshaa

In een schitterend herfstzonnetje mochten de Geshaalopers meer dan 200 joggers verwelkomen voor ‘Den Halve van de Geshaa’, de 3de editie van de  halve marathon met start en aankomst op de voetbalterreinen van SV Grasheide.

De wedstrijd kon individueel gelopen worden, of in een team van 3 atleten op een mooi parcours door de natuur van de Putse deelgemeente Grasheide. Hans Lamberts legde de 21,1 km af op 1u 17min 41sec of tegen een tempo van 16,30 km per uur. De snelste dame was Karen Peeters met een tijd van 1u 34min 19sec.  Bij de ploegen waren de Dijlesleffers uit Elewijt de snelsten voor het team van Landmeter Geogeens uit Heist. De Geshaalopers laten ook hun goed hart zien door een deel van de opbrengst te schenken aan het Zorgcentrum Siddartha uit Baal.

De Putse joggingclub hoopt van hun halve marathon een mooie traditie te maken en hebben voor 2019 al de datum van 5 oktober geprikt.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier