Nieuws uit de regio

07-10-2018 - Grasheide

Den Halve van de Geshaa

In een schitterend herfstzonnetje mochten de Geshaalopers meer dan 200 joggers verwelkomen voor ‘Den Halve van de Geshaa’, de 3de editie van de  halve marathon met start en aankomst op de voetbalterreinen van SV Grasheide.

De wedstrijd kon individueel gelopen worden, of in een team van 3 atleten op een mooi parcours door de natuur van de Putse deelgemeente Grasheide. Hans Lamberts legde de 21,1 km af op 1u 17min 41sec of tegen een tempo van 16,30 km per uur. De snelste dame was Karen Peeters met een tijd van 1u 34min 19sec.  Bij de ploegen waren de Dijlesleffers uit Elewijt de snelsten voor het team van Landmeter Geogeens uit Heist. De Geshaalopers laten ook hun goed hart zien door een deel van de opbrengst te schenken aan het Zorgcentrum Siddartha uit Baal.

De Putse joggingclub hoopt van hun halve marathon een mooie traditie te maken en hebben voor 2019 al de datum van 5 oktober geprikt.

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier