Nieuws uit de regio

07-10-2018 - Grasheide

Den Halve van de Geshaa

In een schitterend herfstzonnetje mochten de Geshaalopers meer dan 200 joggers verwelkomen voor ‘Den Halve van de Geshaa’, de 3de editie van de  halve marathon met start en aankomst op de voetbalterreinen van SV Grasheide.

De wedstrijd kon individueel gelopen worden, of in een team van 3 atleten op een mooi parcours door de natuur van de Putse deelgemeente Grasheide. Hans Lamberts legde de 21,1 km af op 1u 17min 41sec of tegen een tempo van 16,30 km per uur. De snelste dame was Karen Peeters met een tijd van 1u 34min 19sec.  Bij de ploegen waren de Dijlesleffers uit Elewijt de snelsten voor het team van Landmeter Geogeens uit Heist. De Geshaalopers laten ook hun goed hart zien door een deel van de opbrengst te schenken aan het Zorgcentrum Siddartha uit Baal.

De Putse joggingclub hoopt van hun halve marathon een mooie traditie te maken en hebben voor 2019 al de datum van 5 oktober geprikt.

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier