Nieuws uit de regio

06-10-2018 - Heist-op-den-Berg

Het grootste verkavelingsproject van Heist

‘Domein De Bos’, tussen de Boudewijnlaan en de Hoge Brugstraat, wordt met meer dan 90 woningen en een buurtwinkel op een terrein van 30.000 m² het grootste bouwproject in Heist.

Projectontwikkelaar Wilfried Deneve (zelf afkomstig van Heist) van Group Deneve draagt hiermee een flinke steen bij tot de verdere groei van Heist-centrum. Ook burgemeester Vleugels en schepen van ruimtelijke ordening Wim Van den Bruel, die voor het project een speciaal Ruimtelijk UitvoeringsPlan hebben opgesteld, zijn tevreden voor de inplanting op de voormalige terreinen van SV Heist, in de volksmond ‘De Bos’. “De projectontwikkelaar heeft ruim rekening gehouden met onze vragen en opmerkingen”, aldus Van den Bruel, “een mix van gesloten en halfopen woningen met hoofdtoegang aan de Hogebrugstraat, appartementen aan de Boudewijnlaan en een supermarkt zodat het geen doodse woonbuurt wordt”.

Alle woningen worden energiezuinig gebouwd om te voldoen aan het E30-peil, de Europese norm vanaf 2021. De supermarkt Delhaize wordt uitgebaat door de familie Cannaerts, ter vervanging van de huidige winkel in de Kattestraat. Op het dak van de supermarkt wordt een groene zone wordt voorzien en er komt een Bringme Box, een persoonlijke conciërge die de veilige thuislevering van uw pakketjes. Alle woningen worden uitgerust met het domoticasysteem Smarthome, dat niet alleen de verwarming en verlichting regelt, maar ook kan gebruikt worden als inbraak- en brandbeveiliging.

De wegeniswerken zijn bijna klaar en de ruwbouw van de supermarkt is ook al aangevat. Het project is ingedeeld in 4 deelprojecten: New Hillside, de appartementen aan de Boudewijnlaan, Amber Park met meer luxueuze appartementen, Green Valley, de wooneenheden boven op de supermarkt en Forrest Lane, de gezinswoningen met eigen tuin. www.domein-debos.be

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Speciale promoties Check het hier