Nieuws uit de regio

04-10-2018 - Heist-op-den-Berg

"Wij willen gratis openbaar vervoer"

Aan het station in Heist voerde de PVDA actie met pamfletten voor meer en gratis openbaar vervoer.

Dat gratis openbaar vervoer in de praktijk mogelijk is, werd aangehaald met voorbeelden uit Duinkerken, Essen, Bonn, Mannheim… “In de hoofdstad van Estland, Tallin, was dat zo’n succes dat het in heel het land werd ingevoerd”, hebben de actievoerders uit gezocht.  Ze vrezen dat door besparingsplannen bij De Lijn er nog meer bussen dreigen te verdwijnen. Het zuidelijk deel van Heist zou bijna onbereikbaar worden, terwijl de verbindingen van de deelgemeenten met het centrum nu al veel te beperkt zijn. Meer openbaar vervoer betekent ook minder auto’s in de straat en dus minder milieuvervuiling.  Bovendien kan het met milieuvriendelijke waterstofbussen die nu al bij Van Hool gebouwd worden.  Naast beter busvervoer eisen ze ook de heropening van de stationsloketten in de namiddag om een betere dienstverlening te kunnen geven.

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier