Nieuws uit de regio

04-10-2018 - Heist-op-den-Berg

"Wij willen gratis openbaar vervoer"

Aan het station in Heist voerde de PVDA actie met pamfletten voor meer en gratis openbaar vervoer.

Dat gratis openbaar vervoer in de praktijk mogelijk is, werd aangehaald met voorbeelden uit Duinkerken, Essen, Bonn, Mannheim… “In de hoofdstad van Estland, Tallin, was dat zo’n succes dat het in heel het land werd ingevoerd”, hebben de actievoerders uit gezocht.  Ze vrezen dat door besparingsplannen bij De Lijn er nog meer bussen dreigen te verdwijnen. Het zuidelijk deel van Heist zou bijna onbereikbaar worden, terwijl de verbindingen van de deelgemeenten met het centrum nu al veel te beperkt zijn. Meer openbaar vervoer betekent ook minder auto’s in de straat en dus minder milieuvervuiling.  Bovendien kan het met milieuvriendelijke waterstofbussen die nu al bij Van Hool gebouwd worden.  Naast beter busvervoer eisen ze ook de heropening van de stationsloketten in de namiddag om een betere dienstverlening te kunnen geven.

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

Speciale promoties Check het hier