Nieuws uit de regio

22-09-2018 - Booischot

Die van de Statie lopen 't snelst!

Op de piste van sportcentrum De Lichten in Booischot organiseerde het Team Sport en Jeugd van Heist, i.s.m. Atletiekvereniging Zuiderkempen de 41ste Interscholencross.

514 leerlingen van 14 Heistse lagere scholen gaven het beste van zichzelf, aangemoedigd door heel wat ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s….  Vooral  de jongste reeksen, het eerste en tweede leerjaar, kenden het grootst aantal deelnemers. De cross-cup trofee, voor de school met gemiddeld het meest aantal deelnemers, ging naar de Freinetschool Triangel uit Booischot.

De winnaars:
1ste leerjaar meisjes: Janne Schellekens
1ste leerjaar jongens: Amadou Bah
2de leerjaar meisjes: Lauren Caelenberghe
2de leerjaar jongens: Rik De Ryck
3de leerjaar meisjes: Aline Van Dessel
3de leerjaar jongens: Remy Huyck
4de leerjaar meisjes: Rhune Ennekens
4de leerjaar jongens: Michiel ’t Seyen
5de leerjaar meisjes: Kato Luyts
5de leerjaar jongens: Daniel Sleeckx
6de leerjaar meisjes: Lore Puttenaers
6de leerjaar jongens: Renzo Holemans

Alle uitslagen samen geteld bleek dat zowel de jongens als de meisjes van de Gesubsidieerde Vrije Basisschool Heilig Hart van de Heist-station de beste lopers van de interscholencross waren en zij de wisselbeker voor één jaar in hun school mogen ten toon stellen. Tweede was de Vrije Basisschool van Itegem en de Gemeentelijke Basisschool van Pijpelheide kwam op de derde plaats.

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Speciale promoties Check het hier