Nieuws uit de regio

07-09-2018 - Putte

Huisdierstickers verkrijgbaar in Putte

Verschillende Vlaamse steden en gemeenten stellen een huisdiersticker ter beschikking aan hun burgers. Door deze sticker op het raam of de deur van een woning te kleven, kan een bewoner aan de hulpdiensten laten weten hoeveel én welke huisdieren in een huis aanwezig zijn. Zo wil de Vlaamse overheid het aantal huisdieren dat sterft in een woningbrand drastisch verminderen. In Putte kan je de huisdierstickers voortaan verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis.

Het was even wachten op de levering van de stickers omdat de vraag zo groot was maar sinds vrijdag 7 september kan je de sticker gratis afhalen aan het onthaal. De gemeente Putte draagt dierenwelzijn hoog in het vaandel en stapt dus mee in het project. Met de uniforme huisdierstieker maak je het de brandweer makkelijker bij een noodsituatie omdat ze in één oogopslag weten hoeveel dieren ze binnen in de woning kunnen aantreffen. Je kan zelfs de naam van je huisdier toevoegen op de sticker.

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier