Nieuws uit de regio

31-08-2018 - Itegem

Dansclub in Itegemse fanfarezaal

Dansclub Happy Feet heeft een nieuwe thuishaven gevonden in zaal Fort op het Sint Guibertusplein, nadat fanfare De Eendracht geen akkoord kon bereiken met de nieuwe eigenaar.

“Blijkbaar kon de fanfare niet op dezelfde golflengte geraken met de man die de zaal overkocht van het kerkfabriek, en moesten zij de zaal verlaten”, vertelt Frank De Meyer. “Toen wij dat vernamen, hebben wij onmiddellijk contact opgenomen en de klik zat meteen goed.  Wij moesten ons pand in het Bergbos  al op 1 februari verlaten en hebben dan wat rond gezworven in zaal Joki en zaal De Zwaan in de Stationsstraat tot hier alles klaar was”.

 De zaal werd volledig gerenoveerd door de nieuwe eigenaar en de dansclub heeft hem verder naar hun wensen aangepast met een dansvloer, aangepaste verlichting en een spiegelwand. De meer dan 300 leden van Happy Feet zitten nu 4 avonden per week in de schaduw van de Itegemse kerktoren.

Op 1 september is iedereen welkom om kennis te maken met de club en de nieuwe zaal. De week daarna zijn er opendeurdagen met demo’s en gratis proeflessen voor de verschillende leeftijden en dansstijlen:
- Zondag 2 en 9 september vanaf 20 u: Koppeldans (swing – wals – chacha -salsa …)
- Vrijdag 7 september: Hiphop (-18, 1ste tot 6de middelbaar) om 18 u, Jazzdance (vanaf 3de middelbaar) om 19 u en Hiphop (+18) om 20 u.
- Zaterdag 8 september: Peuterdans (instappertjes en 1ste kleuterklas) om 13.15 u, Kleuterdans (2de en 3de kleuterklas) om 14.15 u, Kids (1ste tot 3de leerjaar) om 15 u en Teens (4de tot 6de leerjaar) om 16 u

Op het vroegere podium hebben papa en/of mama een mooi overzicht op de danstrainingen van de kinderen

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier