Nieuws uit de regio

28-08-2018 - Hallaar

Straat afgesloten op eerste schooldag

De hernieuwing van de asfalt in de L. Carréstraat (baan van Hallaar naar Itegem) zal langer duren dan gepland.

Oorspronkelijk zouden de onderhoudswerken maar 5 werkdagen duren en klaar zijn op dinsdag 28 augustus. Bij nazicht van de inspectieputten van de riolering is gebleken dat de opbouw slechter is dan initieel voorzien.  Daarom is besloten om alle rioolputten in de straat te vernieuwen. Volgens de aannemer de meest duurzame oplossing op lange termijn.  Op maandag 3 september zal de weg gedurende de volledige dag volledig afgesloten worden voor het verkeer. En op dinsdag worden dan de nieuwe wegmarkeringen aangebracht. Aannemer Hoogmartens nv vraagt nog eens dat er tijdens de werkuren (van 7 tot 17 u) geen verkeer wordt toegelaten, met uitzondering van de bussen van De Lijn en de vrachtwagens van de huisvuilophaling. De werkzaamheden zijn bovendien sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. In geval van regen zullen ze nog verder uitlopen en blijft de omleiding langs Broekstraat, Herentalsesteenweg, Hulshoutsesteenweg en Krombeekweg nog langer van toepassing.

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier