Nieuws uit de regio

27-08-2018 - Hallaar

EHBO, zeker ook iets voor jou!

Op zondag 9 september 2018 start het Rode Kruis Heist-op-den-Berg opnieuw met een eerstehulpcursus voor het grote publiek. Zoals steeds wordt het een praktijkgerichte cursus met o.a. onderwerpen als reanimatie, gebruik van AED, hulp bij een hartinfarct, wondverzorging, hulp bij breuken, verstuikingen, brandwonden, hersenbloeding, epilepsie, diabetes, ... en dat met levensechte simulaties.

De 12 lessen van telkens 2 uur gaan door op zondag van 9u30 - 11u40 en woensdag van 19u30 - 21u40. Deelnemen is gratis, het cursusboek kost 25 euro. Ben je 16 jaar of ouder? Dan kan je je inschrijven om deel te nemen via vorming@heist-op-den-berg.rodekruis.be.

De lessen gaan door vanaf zondag 9 september (9u30) in het Rode Kruislokaal achter de brandweerkazerne (Broekstraat 46B, Hallaar)
Er zijn 16 plaatsen, schrijf je dus snel in!

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Speciale promoties Check het hier