Nieuws uit de regio

17-08-2018 - Wiekevorst

KLJ Wiekevorst viert 90ste verjaardag met feestweekend

KLJ Wiekevorst bestaat dit jaar 90 jaar en dit vieren ze het laatste weekend van augustus op de eerste editie van hun feestweekend.

Sinds het begin van de 19de eeuw bestaat de boerenbond en de boerinnenbond. In 1927 werd door deze verenigingen besloten dat jonge boeren en boerinnen zich ook moesten kunnen verenigen en zo werd de boerenjeugdbond (BJB) geboren, de voorloper van de Katholieke Landelijke Jeugd (KLJ)1. In 1928 werd er ook een BJB opgericht in Wiekevorst. In 1965 werd de naam BJB omgedoopt tot KLJ, zodat de vereniging zich kon richten tot àlle jongeren in een dorp (en niet enkel de boerenkinderen). Voor de jonge boeren en boerinnen werd een afzonderlijke vereniging opgericht: de Groene Kring, welke vandaag ook nog steeds bestaat.

Het weekend van vrijdag 31 augustus tot zondag 2 september viert KLJ Wiekevorst hun negentigste verjaardag met een groot feestweekend waar iedereen welkom is. Dit zal een weekend zijn vol jolijt voor jong en oud. Met op vrijdag een kinderfuif gevolgd door een gewone fuif, op zaterdag highlandgames en optredens en op zondag een gratis receptie voor alle oud-leiding van KLJ Wiekevorst om hen te bedanken voor hun inzet in het verleden. Voor meer informatie en inschrijvingen kan men surfen naar: https://www.facebook.com/events/468646816915949/ of www.kljwiekevorst.be of een mailtje sturen naar: feestweekend@kljwiekevorst.be

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier