Nieuws uit de regio

17-08-2018 - Tremelo

Recordcijfers voor Fietseling

Op zondag 12 augustus organiseerde de gemeente Tremelo, samen met Begijnendijk en Herselt, de vernieuwde editie van de Fietseling. Sportievelingen, recreatieve fietsers en gezinnen met kinderen haalden hun stalen ros van stal om te kunnen genieten van mooie en rustige fietsroutes dwars door het Hageland en het Merode natuurgebied. Met meer dan 5.200 deelnemers over de drie gemeenten samen, was deze Fietseling '18 een groot succes.

Met zo'n 1.280 deelnemers blikt ook Tremelo terug op een succesvolle eerste editie. Onderweg was verrassend veel te beleven. Zo'n 606 sportievelingen dompelden zich onder in de wereld van de cyclocross in het Sven Nys Cycling Center, wat - op de openingsdagen na - een recordaantal is. Het Damiaanmuseum kreeg met 639 bezoekers ook heel wat geïnteresseerden over de vloer.

 

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Speciale promoties Check het hier