Nieuws uit de regio

31-07-2018 - Heist-op-den-Berg

Heistse geschenkmand en cheque voor moederdag

Is je moeder een lekkerbek, dan is de moederdagmand van Proef Heist een origineel en superlekker geschenk! Een mand vol heerlijke streekproducten geproduceerd door Heistenaren. Voor slechts 39 euro krijg je een mooie krat met Heistse wijn, Serafijnbieren, zuivelproducten, vers fruit en heerlijke dessertjes.

Bestellen kan tot 10 augustus online op www.heist-op-den-berg.be of bij Toerisme, Postweg 6 in Heist-op-den-Berg, 015 25 15 82 of toerisme@heist-op-den-berg.be. Je bestelling is pas geldig na betaling, dit kan enkel via overschrijving op het rekeningnummer van Proef Heist: BE58 9731 4747 3679 met vermelding: Proef Heist-mand + naam.

Op dinsdag 14 (van 10 tot 17 uur) of woensdag 15 augustus (van 10 tot 15 uur) kan je de krat afhalen bij Toerisme Heist-op-den-Berg. Smakelijk!

De Heistse geschenkcheque

Een moeder die graag shopt, kan je verrassen met een heel veelzijdig geschenk, kies voor de Heistse geschenkcheque. Deze kan je gebruiken in meer dan 130 uiteenlopende zaken, verspreid over heel Heist. De Heistse geschenkcheques kan je aankopen bij Toerisme Heist-op-den-Berg, aan het onthaal van het gemeentehuis, in De Bus of in Cultuurcentrum Zwaneberg.

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier