Nieuws uit de regio

30-07-2018 - Heist-op-den-Berg

Ardua-Gym trekt voor de vierde keer naar Roemenië

Van 15 tot 20 augustus 2018 trekt Ardua-Gym al voor de vierde maal naar Roemenië voor een turnstage. Na de vorige succesvolle edities zullen de jongens en meisjes van de keurploegen en ook de trainers en trainsters de nieuwste trainingstechnieken aanleren en toepassen die de Roemeense toptrainers hen meegeven. De 35 deelnemers zullen er ook de tijd nemen om de stad Arad te verkennen op cultureel vlak zodat het 'twincity-project' tussen Arad en Heist-op-den-Berg nog eens in de verf gezet kan worden.

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier