Nieuws uit de regio

13-07-2018 - Heist-op-den-Berg

De kleurrijkste rally ter wereld

Met een Opel Astra, een vroegere assistentiewagen van de brandweer, vertrokken Heistenaars Bart Van Dyck en Paul Van Woensel op vrijdagochtend 13 juli van onder het atomium richting Boedapest! De Budapest Rally is een unieke roadtrip voor originele vierwielers die in zeven etappes langs de allermooiste wegen van Europa trekt.

De route brengt hen niet rechtstreeks naar Boedapes. Onderweg passeren ze door het Zwarte Woud, langs de Stelvio, Venetië, de Pltivice watervallen en het Balatonmeer om over een week aan te komen in Boedapest. Kortom, 2000 km puur rijplezier!

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Speciale promoties Check het hier