Nieuws uit de regio

11-07-2018 - Putte

Werken Lierbaan al halverwege

De werken aan de Lierbaan in Putte zitten halverwege. Bij het begin van het bouwverlof werd de asfalt nog aangelegd.

De werken worden uitgevoerd in samenwerking metAquafin, Pidpa en de gemeente Putte. Op die manier worden er gelijktijdig met het nieuwe wegdek veilige fietspaden voorzien, het afvalwater wordt aangesloten op het waterzuiveringsnetwerk en er wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. "Als bestuur vinden wij het belangrijk om bij de heraanleg van wegenissen samen te werken met de verschillende partners,' zegt burgemeester Peter Gysbrechts, "op die manier kunnen de verschillende projecten gecombineerd worden zodat het wegdek niet onnodig extra moet opengelegd worden." "Na het bouwverlof," vervolgt schepen van openbare werken Werner Timmermans, "worden de fietspaden die al gedeeltelijk zijn aangelegd en opritten tussen Van Pelt en de Zoetewei verder afgewerkt." De werken zouden eind september afgerond zijn.

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier