Nieuws uit de regio

27-06-2018 - Putte

Gemeentediensten werken op afspraak

Het gemeentebestuur breidt werken op afspraak uit naar alle diensten uitgezonderd burgerzaken.

“Verschillende van de gemeentelijk diensten werken reeds meer dan een jaar op afspraak.”, zegt burgemeester Peter Gysbrechts. "Na evaluatie bleek dat deze werking te goede kwam aan de burger, die geen lange tijd moest wachten alvorens hij aan de beurt was. Door deze vernieuwde werking konden betrokken diensten bovendien hun administratief werk beter organiseren en de afspraak goed voorbereiden. Het is dan ook evident dat deze werking verder wordt uitgerold binnen de gemeentelijke diensten. De dienst burgerzaken, die een ander soort producten heeft als de andere diensten, zal binnen enkele maanden overstappen.”

Daarnaast is men binnen de diensten overgeschakeld naar een nieuw klantgeleidingssysteem dat de burger de mogelijkheid biedt om zelf een afspraak in te boeken en deze beter begeleidt wanneer hij zich aanmeldt in het gemeentehuis. Ook dit systeem heeft twee weken test gedraaid om eventuele fouten er uit te halen aangezien het softwarepakket net vernieuwd was door de leverancier.

Maar vanaf nu kan iedereen, afhankelijk van het product, van thuis uit een afspraak inboeken en/of telefonisch aanvragen.

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier