Nieuws uit de regio

26-04-2018 - Heist-op-den-Berg

Opening toeristisch seizoen en avondopening watertoren

Toerisme Heist-op-den-Berg verwelkomt je op zondag 29 april van 10 tot 17 uur met een opendeurdag in het kantoor aan de Postweg 6. "Ben je op zoek naar de nieuwste toeristische informatie, fietsroutes en wandelfolders? Kom dan zeker eens langs om ons aanbod te verkennen. Tijdens de opendeurdag geven we korting op heel wat fiets- en wandelkaarten", klinkt het.

 

"Kom ook je ticket (één ticket per bezoeker) afhalen voor een gratis bezoek aan het treinmuseum (geldig op zondag 29 april tussen 14 en 18 uur) en de water- en uitkijktoren (geldig op zondag 29 april tussen 14 en 18 uur of maandag 30 april tussen 20 en 23 uur). Bovendien bieden wij de bezoekers een leuk Heists geschenkje en een Heistse streekspecialiteit aan om het nieuwe toeristische seizoen feestelijk in te zetten!"

Dat de uitkijkgaanderij van de watertoren een prachtig uitzicht biedt, ondervinden jaarlijks vele bezoekers. Voor de vroege vogels en de late uilen zijn er in april twee momenten waarop je het panorama ook eens op een andere manier kan bekijken. "Zo openden we op zondag 8 april de deuren al om 6.30 uur en zagen we samen hoe het langzaam licht werd. Maandag 30 april kan je ‘s avond genieten van de langzaam ondergaande zon en de kunstverlichting die het landschap een totaal ander uitzicht geeft. In het feeërieke beeld van duizenden lichtjes ontdek je heel wat: grote verkeerswegen, stads- en dorpskernen en industriegebieden. Bij goede weersomstandigheden zie je o.a. de verlichting van de landingsbaan van Zaventem."

Voor de prijs hoef je een bezoekje alvast niet te laten: volwassenen betalen 2 euro, kinderen (-12 j) en personen in groep (minstens 15 personen) 1 euro. De allerkleinsten (-6 j) mogen gratis binnen.

Je bereikt de toren in het Bergbos via de Herentalsesteenweg of de Kerkhofstraat.

 

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier