Nieuws uit de regio

26-04-2018 - Heist-op-den-Berg

Opening toeristisch seizoen en avondopening watertoren

Toerisme Heist-op-den-Berg verwelkomt je op zondag 29 april van 10 tot 17 uur met een opendeurdag in het kantoor aan de Postweg 6. "Ben je op zoek naar de nieuwste toeristische informatie, fietsroutes en wandelfolders? Kom dan zeker eens langs om ons aanbod te verkennen. Tijdens de opendeurdag geven we korting op heel wat fiets- en wandelkaarten", klinkt het.

 

"Kom ook je ticket (één ticket per bezoeker) afhalen voor een gratis bezoek aan het treinmuseum (geldig op zondag 29 april tussen 14 en 18 uur) en de water- en uitkijktoren (geldig op zondag 29 april tussen 14 en 18 uur of maandag 30 april tussen 20 en 23 uur). Bovendien bieden wij de bezoekers een leuk Heists geschenkje en een Heistse streekspecialiteit aan om het nieuwe toeristische seizoen feestelijk in te zetten!"

Dat de uitkijkgaanderij van de watertoren een prachtig uitzicht biedt, ondervinden jaarlijks vele bezoekers. Voor de vroege vogels en de late uilen zijn er in april twee momenten waarop je het panorama ook eens op een andere manier kan bekijken. "Zo openden we op zondag 8 april de deuren al om 6.30 uur en zagen we samen hoe het langzaam licht werd. Maandag 30 april kan je ‘s avond genieten van de langzaam ondergaande zon en de kunstverlichting die het landschap een totaal ander uitzicht geeft. In het feeërieke beeld van duizenden lichtjes ontdek je heel wat: grote verkeerswegen, stads- en dorpskernen en industriegebieden. Bij goede weersomstandigheden zie je o.a. de verlichting van de landingsbaan van Zaventem."

Voor de prijs hoef je een bezoekje alvast niet te laten: volwassenen betalen 2 euro, kinderen (-12 j) en personen in groep (minstens 15 personen) 1 euro. De allerkleinsten (-6 j) mogen gratis binnen.

Je bereikt de toren in het Bergbos via de Herentalsesteenweg of de Kerkhofstraat.

 

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier