Nieuws uit de regio

24-04-2018 - Tremelo

Rioleringswerken in vijf straten

Aquafin bereidt momenteel in samenwerking met de gemeente Tremelo rioleringswerken voor in de Schaluinstraat, C. Huysmansstraat, Monnikstraat, Baalsebaan en Domstraat in Tremelo. Met dit project willen Aquafin en de gemeente het afvalwater van ongeveer 700 inwoners, dat vandaag nog ongezuiverd in de Grote Loop en de Remerstraatloop belandt, aansluiten op het rioleringsnet.

 “Om dit te realiseren, wordt in de Schaluinstraat, C. Huysmansstraat, Monnikstraat en een gedeelte van de Baalsebaan en Domstraat een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd”, vertelt Gudrun Willems, projectmanager bij Aquafin. “Dit betekent dat het afvalwater gescheiden van het regenwater zal worden opvangen. Het afvalwater zal uiteindelijk terecht komen in de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Rotselaar. Het propere regenwater wordt op vraag van de Provincie gebufferd en vertraagd afgevoerd naar de Leibeek, de Grote Loop en de Remerstraatloop.”

 Het Vlaamse Gewest heeft het technisch plan voor dit project goedgekeurd. De vereiste vergunningen werden aangevraagd. De werken zelf zullen vermoedelijk midden 2019 starten.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Speciale promoties Check het hier