Nieuws uit de regio

10-04-2018 - Putte

Gemeente voert Payconiq in

Vanaf heden kan je bij de dienst bevolking betalen met Payconiq.

 

“Als gemeentebestuur wensen we steeds de dienstverlening naar de burger toe te optimaliseren.”, zegt burgemeester Peter Gysbrechts. Een nieuwe stap bij de dienst bevolking is het invoeren van Payconiq. Op die manier volgt het gemeentebestuur de vernieuwingen op het vlak van elektronische betalingen. Als de invoering vlot verloopt, zal deze betaalmogelijkheid binnen de verschillende diensten verder geïmplementeerd worden.

“Het gebruik van de smartphone voor het gebruik van betalingen,” vervolgt burgemeester Peter Gysbrechts, “is niet de enige vernieuwing.” Attesten die reeds sinds vorig jaar digitaal, van thuis uit, konden aangevraagd worden, kunnen nu ook via de Itsme-App op een veilige manier aangevraagd worden met je smartphone. Geen probleem meer met kaartlezer e.d.

 

 

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier